Primer pla del presentador Andreu Buenafuente

Movistar+ anuncia que Buenafuente es queda sense programa

L'humorista reusenc tancarà la seva etapa a 'Late Motiv' el pròxim 23 de desembre després de set temporades

Andreu Buenafuente i el seu programa 'Late Motiv' desapareixeran de la programació de Movistar+ el pròxim 23 de desembre, quan l'humorista reusenc s'acomiadi d'aquest projecte després de set temporades i més de 900 programes. En un comunicat, la plataforma televisiva ha explicat que Buenafuente continuarà lligat a Movistar+ en altres projectes.

En el comunicat, difós a través de les xarxes socials, Movistar+ ha donat les gràcies a Buenafuente «pels grans moment que ens has regalat aquests anys... I els que ens queden!».

Està centrat en una ficció que ell mateix protagonitzaria

Segons ha explicat 'Bluper', mitjà especialitzat en televisió, el presentador de Reus ha decidit no renovar el seu contracte, tancant així la seva etapa al capdavant de 'Late Motiv', una producció de Movistar+ en col·laboració amb el Terrat (The Mediapro Studio). La voluntat de Buenafuente és centrar-se en nous projectes i tornar a viure a Barcelona.

L'humorista reusenc, segons el citat mitjà, està centrat des de fa mesos en la creació d'una sèrie de ficció que ell mateix protagonitzaria, recuperant una faceta que ja va exercir a la pel·lícula 'El pregón' o al cameo que va fer a 'Mira lo que has hecho'. La voluntat de Movistar+ seria la de continuar lligat a Buenafuente, produint la seva nova creació, però hi ha altres opcions.   

Les altres opcions que tindria Andreu Buenafuente

A més de la producció d'una nova ficció sota el paraigua de Movistar+, 'Bluper' ha posat sobre la taula altres opcions que tindria Andreu Buenafuente. Així, el presentador reusenc podria iniciar un nou programa de televisió, tot i que allunyat dels 'late night' que en els darrers anys han marcat la seva trajectòria.

Així, hi hauria hagut unes primeres converses amb RTVE per un programa que competís amb 'El hormiguero', tot i que finalment l'opció ha quedat descartada. En aquest sentit, la possibilitat que es planteja amb la televisió pública espanyola seria que Buenafuente presentés un programa al circuit català, com ja han fet Xavier Sardà i Gemma Nierga.

Una altra opció que tindria Andreu Buenafuente seria incorporar-se a HBO Max amb un programa similar al format del programa radiofònic 'Nadie sabe nada', que el reusenc presenta amb Berto Romero a la Cadena SER.