Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
trics-talk

Un alumne de l'Institut Salvador Vilaseca de Reus guanya el TRiCS Talk 2019

El premi ha sigut entregat aquest matí a la seu de l'AEQT, a Tarragona

trics-talk
El guanyador del TRiCS Talk 2019 | cedida

La quarta edició del TRiCS Talk ja ha donat a conèixer el nom del seu guanyador. En Marc Jardí García, de l'Institut Salvador Vilaseca de Reus, ha sigut l'alumne que ha aconseguit més vots  amb el seu Treball de Recerca. 'L'oli de ginebre: passat i present' és el nom del treball, el qual ha sumat un total de 6.000 vots, aproximadament. Un any més, el Fòrum TRiCS acomiada  una edició que potencia la professionalitat i implicació dels alumnes del Camp de Tarragona en els seus Treballs de Recerca.

Durant diversos dies es van mantenir les votacions obertes a través del canal de YouTube de l'AEQT i de la plataforma de TarragonaDigital. Allà es trobava un breu vídeo explicatiu de cadascun dels participants, en el qual ells mateixos  donaven a conèixer l'essència del seu treball i de la seva posterior exposició, intentant així aconseguir la majoria de vots per esdevenir guanyadors. 

L'entrega del premi ha tingut lloc aquest matí

La seu de l'AEQT ha sigut l'escenari d'entrega del premi del TRiCS Talk 2019 al Marc Jardí. Aquest mateix dimecres, dia 5 de juny, se li ha fet entrega de l'Ipad que ha guanyat gràcies a la seva constància, treball i a l'elevat nombre de vots obtinguts. Juan Pedro Díaz, gerent de l'AEQT;  Rafael Muñoz, Inspector en Cap Adjunt del Departament d'Ensenyament; i Manel Castaño, director del Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès, han sigut els encarregats de fer l'entrega del premi. 

Un any més, es corrobora l'èxit del TRiCS Talk amb una participació més que exitosa. La  iniciativa està lligada al Fòrum TRiCS, un projecte educatiu que està organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics del Departament d'Ensenyament de la Generalitat  i impulsat per l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), comptant amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili (URV)