Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 1 de febrer

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja som dilluns, 1 de febrer de 2021 i, com cada matí, encetem la jornada repassant les portades dels diaris en paper de casa nostra. Avui, el ‘Diari de Tarragona' destaca la victòria a domicili del Nàstic contra l’Olot, amb un ‘Imparables’, i una foto dels jugadors grana celebrant el segon gol del partit. El rastreig deficient de la Covid-19 a les comarques tarragonines, on només se sap l’origen d’un 15% dels casos, ocupa també un lloc prominent a la tapa del rotatiu, acompanyat de la visita de Vox a la ciutat de Reus, les fortes ventades del cap de setmana i una Gran Festa de la Calçotada de Valls, evidentment, adaptada, entre d’altres qüestions.

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca la setmana amb el triomf del Nàstic i destaca l’augment incipient de les instal·lacions de reixes a les llars tarragonines, segons les dades de diverses empreses de seguretat. La represa de la vacunació amb les noves dosis de Moderna, la reparació dels danys provocats pel jardí vertical de la Tabacalera, a Tarragona ciutat, o la victòria de la Pobla, altres temes en primera plana.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Diari de Tarragona, 1 de febrer de 2021

Diari Més, 1 de febrer de 2021