Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 1 de juny

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és 1 de juny de 2021  i comencem un nou mes. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb la previsió de l'Ajuntament de Tarragona per celebrar la vespra de Sant Joan sense correfoc ni festa i valorant obrir les platges; i comparteix espai amb la presentació de la Guia d'Excel·lència del Diari. En primera planta també hi ha l'elaboració d'un cens per a vacunar els més vulnerables a Tarragona; l'alarma per un incendi a la planta de reciclatge de Constantí; el retorn dels Gegants de Reus a la Palma; i l'impuls de consum de productes locals a Tortosa.

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca el dia amb els Gegants de Reus i la seva primera aparició després de la pandèmia i la distància dels pobles de Tarragona sense caixer fins al més proper. També destaquen la suspensió de l'Ametlla de Mar de les llicències d'eòliques i Solars; la recuperació dels vols comercials de l'Aeroport de Reus; i l'acusació de problemes de les ETT per reclutar treballadors temporals.

Diari de Tarragona

Diari Més