Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 12 de maig

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Arriba el dimecres, 12 de maig de 2021, i com cada matí repassem les portades dels diaris en paper de les nostres comarques.

El 'Diari de Tarragona' porta en portada les 18 condemnes per vendre camions amb sobrecost i l'èxit d'un cicle de Formació Professional sobre l'aigua al Pere Martell que tenen un 90% d'ocupació en finalitzar els estudis. També destaca la proposta de vacunar amb Janssen als menors de 60 anys; les crítiques per la falta de mitjans al CAP La Granja de Tarragona; i l'arribada del CMQ provoca una activació de l'entorn del Mercat de Reus.

Per la seva banda, el ‘Diari Més’ enceta la jornada amb el balanç de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, d'una dècada al govern de la capital del Baix Camp i la gran quantitat de persones que tenen cita per vacunar-se no s'hi presenten a Catalunya. Ho acompanyen amb el final de l'etapa de Toni Seligrat a la banqueta del Gimnàstic de Tarragona; la reclamació de la reordenació del turó de l'ermita de la Salut de Tarragona; i acaben amb la sol·licitud de Vandellòs que el futur tramvia arribi  fins a l'Hospitalet.

Diari de Tarragona

Diari Més