Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 13 d'abril

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Comencem el dimarts, 13 d'abril, repassant com sempre les portades dels diaris en paper de les comarques de Tarragona.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada repassant les dades epidemiològiques a les comarques de Tarragona i remarcant que aquesta quarta onada està afectant especialment les persones d'entre 40 i 55 anys, rebaixant l'edat dels pacients que ingressen als hospitals. El diari també destaca la vaga de fam indefinida que ha iniciat el president de l'oci nocturn a Salou per reclamar la reobertura del sector. En més petit, destaca els terratrèmols provocats pel Castor, el problema dels patinets elèctrics  a la ciutat de Tarragona i el «negoci» dels pisos okupa a Reus.

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca el dia amb la notícia que l'alta demanda de bicicletes hagi provocat que les botigues de Tarragona es quedin sense estoc. El diari també destaca la vaga de fam d'Eduardo Abenójar, president de l'oci nocturn de Salou; que l'assemblea local d'ERC de Tarragona avala que Junts entri al Govern; que l'Ajuntament de Reus analitzarà el pressupost municipal amb perspectiva de gènere, i que s'ha denunciat un home de 69 anys per provocar l'incendi forestal de Senan.

Diari de Tarragona

Més Tarragona