Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 14 d'abril

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Comencem el dimecres, 14 d'abril, repassant com sempre les portades dels diaris en paper de les comarques de Tarragona.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada repassant el procés de vacunació a les comarques de Tarragona, on molt poques persones rebutgen posar-se la vacuna d'AstraZeneca. També destaca que la connexió de l'Aeroport de Reus amb les Illes Canàries vol que funcioni tot l'any; que al Vendrell han restaurat un retaule de Jujol i que a l'Ebre cinc cooperatives ebrenques han comprat l'empresa d'oli Ballester. Finalment, el Diari explica la història d'un pis de Campclar propietat del banc que està ple d'excrements de colom.

Per la seva banda, el ‘Diari Més’ arrenca el dia amb la notícia que En Comú Podem deixarà el govern de Tarragona si hi entra Junts, i també amb la gran novetat de l'Aeroport de Reus amb la seva connexió estable amb les Canàries. El diari també destaca que Tarragona té intenció de treure el Seguici al carrer per Santa Tecla; que l'Hospital Sant Joan de Reus tanca l'any amb 5,5 MEUR de superàvit, o que una associació estatal reclama que es reobri PortAventura.

Diari de Tarragona

Més Tarragona