Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 15 d'abril

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Comencem el dijous, 15 d'abril, repassant com sempre les portades dels diaris en paper de les comarques de Tarragona.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb un reporatge sobre l'addicció al joc 'online', en augment a la demarcació de Tarragona, i de la tasca de Càritas per ajudar a trobar feina de cuidadora. El Diari també destaca l'ajornament dels concerts d'Els Pets, Sidonie i Crim que s'havien de fer demà divendres al Camp de Mart, traslladant-los al maig. Finalment, destaca també el pla estratègic de Reus per definir el seu futur fins al 2032 i la iniciativa artística 'L'amor no fa mal' d'Ignasi Blanch, artista ebrenc.

Per la seva banda, el ‘Diari Més’ arrenca el dia amb la presentació del pla estratègic 'Reus Horitzó 32' i el tradicional acte de recepció del sector de les lletres a la Casa Canals de Tarragona. El diari destaca també els problemes de convivència amb els ocupes al carrer d'Apodaca; que ERC assegura que ECP estaca d'acord amb l'entrada de Junts al govern de Tarragona, i que Valls posarà més càmeres de videovigilància al barri antic.

Diari de Tarragona

Més Tarragona