Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 16 d'abril

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Tanquem la setmana aquest divendres, 16 d'abril, repassant com sempre les portades dels diaris en paper de les comarques de Tarragona.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb ela manifestació amb 300 membres de l'hostaleria i l'oci nocturn van protagonitzar la tarda d'ahir dijous a Salou. També destaca la iniciativa dels veïns del Barri del Port de voler omplir les naus buides del barri; la inversió de 2,8 MEUR de superàvit de l'Ajuntament de Reus; que la Casa Navàs acollirà un mercat d'artesania, o els canvis en les bases de la Biennal d'Art de la Diputació de Tarragona.

Per la seva banda, el ‘Diari Més’ arrenca el dia amb la situació al consistori de Tarragona, informant que la CUP revisarà les condicions d'entrada al govern municipal. També destaca la manifestació de l'oci nocturn de Salou; que el govern espanyol estudia prohibir fumar a les terrasses; l'alarma a Sant Pere i Sant Pau per una parella de carteristes; que Reus tancada el 2020 amb un superàvit de 5,5 MEUR o la nova programació cultural de la capital del Baix Camp.

I com cada divendres, repassem també el setmanari 'Nova Conca', que avui destaca en portada la bona ocupació a la Conca de Barberà durant la Setmana Santa o l'encara molt elevat risc de rebrot a la comarca; la baixa de l'atur el mes de març. A més, també destaca les novetats en la Setmana Medieval de Montblanc o les obres que es faran a la carretera entre Vimbodí i Poblet.

Diari de Tarragona

Més Tarragona

Nova Conca