Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 19 de febrer

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Donem el tret de sortida al divendres, 19 de febrer de 2021, repassant les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb l'abandonament de l'entorn del Fortí de la Reina de Tarragona ple d'objectes i el resum de la jornada de les dades Covid a Tarragona. També hi ha conversió en sol industrial del Pla Parcial del Roquís de Reus; la reclamació de més seguretat dels veïns del barri de la Llosa de Cambrils; i l'entrevista al nou fitxatge del Nàstic, Guillem Jaime.

El ‘Diari Més’, per la seva banda, destaca en portada la tercera jornada de protesta a Tarragona  i Barcelona per defensar la llibertat del raper Pablo Hasél i l'arribada de la segona dosi de la vacuna  al 92% dels usuaris de les residències. En més petit, l'augment de demanda de màsters  i graus  de docència a la URV  i l'adaptació del Gaudí centre pel trastorn de l'espectre autista.

Per acabar, el setmanari 'Nova Conca'  presenta els resultats electorals amb la victòria de Junts i Esquerra que dominen la Conca de Barberà i les ipmortants troballes del passat medieval de Montblanc.

Diari de Tarragona

Diari Més

Nova Conca