Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 2 de febrer

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia! Ja és dimarts, 2 de febrer de 2021 i, com sempre, arranquem la jornada repassant les portades dels diaris en paper de casa nostra. El ‘Diari de Tarragona’ enceta la seva edició d'avui amb les diverses incidències provocades pel fort vent i una fotografia de l’incendi que es va desencadenar al terme municipal de Valls. «La hipertensión, clave en las muertes por la Covid», és el titular que aglutina un gran bloc dedicat a la pandèmia del coronavirus, acompanyat en portada del judici pel 17-A, la instal·lació de càmeres de seguretat als autobusos de Tarragona —arran de l’agressió a un inspector— i el reclam urgent dels veïns de Mas Iglesias, a Reus, entre d’altres qüestions.

El ‘Diari Més’, per la seva part, destaca en primera plana la intensificació dels controls policials a l’estació del Camp de Tarragona, amb una fotografia de diverses persones fent cua i mostrant els seus justificants de desplaçament als agents dels Mossos d’Esquadra. La condonació de dues taxes a restauradors i gimnasos de Reus és l’altre tema remarcat en portada, que es completa amb l’últim balanç de la Covid-19, la recerca dels agressors de l'inspector de l’EMT, el nou fitxatge del Nàstic de Tarragona i les incidències provocades pel vent.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Diari de Tarragona, 2 de febrer de 2021

Diari Més, 2 de febrer de 2021