Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 2 de juny

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és 2 de juny de 2021  i, com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb l'emotiva arribada dels passatgers a l'Aeroport de Reus i l'elecció dels tarragonins en les segones dosi de la vacuna contra Covid-19 que trien AstraZeneca. A més, també porten en primera plana el nou barri de Tarragona amb 300 pisos al Camí de la Salut; els informes contra IQOXE en un any i mig; la construcció de l'avinguda de l'Esport a Cambrils; i l'aposta del Nàstic pels jugadors del filial, la Pobla de Mafumet. 

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca el dia amb la insuficiència dels simulacres d'emergència química que es fan a Tarragona i l'arribada dels primers turistes que aterren a l'Aeroport de Reus per retrobar-se amb familiars. També destaquen l'aposta del Nàstic pel jugador Karim L'Koucha; el traspàs a l'Hospital Sant Joan de Reus de l'Entitat de Dret Públic Salut Sant Joan Reus; i les intencions de Salut de vacunar la població d'entre 40 i 49 anys a mitjan juny.

Diari de Tarragona

Diari Més