Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 2 de març

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Encetem aquest dimarts, 2 de març, repassant, com cada matí, les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.


Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada destacant que a la demarcació de Tarragona ja hi ha més persones vacunades que no pas que hagin passat el coronavirus. També destaca les cues d'ahir dilluns per entrar als centres comercials el dia de la seva reobertura; així com la incertesa del futur del Hard Rock si la CUP i els Comuns entren al Govern català; la inversió de 715.000 euros als teatres de Tarragona, o que la parada d'autobusos de Reus de la plaça de les Oques anirà al carrer de Doctor Trias.

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca el dia destacant que l'Ajuntament de Tarragona cobrarà el gual a tots els barris i l'obertura dels centres comercials del Camp de Tarragona. També destaca que Ricomà desmenteix que la Ciutat Residencial hagi de ser un centre per a MENAs; que  Easy Jet no operarà a l'Aeroport de Reus aquesta temporada, o l'agressió a un veí de Vilafortuny amb una barra de ferro.

Diari de Tarragona

Més Tarragona