Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 20 d'abril

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Comencem aquest dimarts, 20 d'abril, repassant com sempre les portades dels diaris en paper de les comarques de Tarragona.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb l'èxit de participació a la URV per fer-se la prova PCR; la baralla campal a la Part Alta de Tarragona; i la situació a l'Ajuntament de Tarragona amb l'oferiment d'ERC de conselleries dels Comuns a la CUP. També destaca l'ERO de Bic Graphic a la planta de Tarragona on es preveu acomiadar 52 persones; i la iniciativa d'Anna Navarro i Nuri Bordas per fer 'World Friendly/Port'.

Per la seva banda, el ‘Diari Més’ arrenca el dia amb la decisió del TSCJ de deslliurar Gas Natural de pagar la multa per l'àvia morta de Reus en un incendi; i el cribratge que es farà a la URV amb un gran èxit de demanda. Destaca la baralla multitudinària a la Part Alta de Tarragona; el veto de l'executiva de Podem a Junts a l'Ajuntament de Tarragona; la previsió de la zona de degustació del Mercat Central de Reus per obrir a la tardor; i l'ERO de Bic Graphic a Tarragona.

Diari de Tarragona

Diari Més