Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 20 de maig

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és dijous, 20 de maig de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les nostres comarques.

«El miedo a la Covid desata el ansia por tener piscina» és el principal titular d’avui del ‘Diari de Tarragona’, que remarca que la construcció d’aquests espais ha augmentat fins a un 125% respecte al període 2019-2020, sobretot en municipis com Calafell, l’Ametlla de Mar o Cunit. L’operatiu antidroga d’ahir a Reus, la pròxima actuació de la soprano Sara Blanch al 40è Festival Internacional de Música Pau Casal, al Vendrell, o la venda de la masia familiar de Gaudí a Riudoms, altres qüestions en portada.

El ‘Diari Més’, per la seva part, enceta la jornada fent una anàlisi del perfil etari de les persones ingressades per Covid-19 al Camp de Tarragona, i destaca que «Els pacients de les UCI de la regió són més joves i cap d’ells ha rebut la vacuna». El dispositiu contra el tràfic de marihuana al barri de Sant Josep Obrer de Reus, el pagament de les retribucions variables per objectius (DPO) o el deute de la Generalitat amb el consistori de Tarragona per les llars d’infants, altres temes destacats.

Diari de Tarragona, 20 de maig de 2021

Diari Més, 20 de maig de 2021