Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 22 d'abril

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Comencem aquest dijous, 22 d'abril, repassant com sempre les portades dels diaris en paper de les comarques de Tarragona.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb la iniciativa a Vila-seca de convertir els llibres en escultures per Sant Jordi i amb les novetats del Seguici de Tarragona per Santa Tecla que podrà comptar amb pantalles i escenaris pel seu espectacle. En portada, també el premi al Forn Sistaré de Reus com a segon millor pa de Catalunya i les obres de consolidació del Poble Vell de Corbera d'Ebre.

Per la seva banda, el ‘Diari Més’ arrenca el dia amb la protesta per l'anul·lació de la multa a Gas Natural pel cas de l'àvia morta per un incendi el 2016 i  el fallo del jutjat en contra de l'hospital Sant Joan per retardar una operació. També destaca la investigació  per presumpta prevaricació de l'alcalde d'Alforja i el regidor d'Urbanitzacions; l'accident d'un camió cisterna a Torredembarra que va vessar combustible; i l'inici de la vacunació amb Janssen als CAP a la població d'entre 70 i 79 anys.

Diari de Tarragona

Diari Més