Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 22 de febrer

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Què tal el cap de setmana? Ja som dilluns, 22 de febrer de 2021 i, com cada matí, rapassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb el retrobament d’avis i familiars fora de les resdiències, quasi un any després del primer confinament i les múltiples restriccions derivades de la Covid-19. Les finances de l’Ajuntament de Tarragona, la tensió veinal a Torredembarra o la rehabilitació del Mas Totosaus de Reus, altres qüestions destacades.

El ‘Diari Més’, per la seva part, obre l’edició d’avui amb la violència dialèctica i els insults que es van viure ahir a Torredembarra durant la manifestació en contra de l’agressió patida per dos joves migrants al municipi. L’ocupació d’un xalet a Boscos, a la ciutat de Tarragona, el robatori a casa d’una dona gran, lligant-la a una cadira, o la tornada de les activitats extraescolars són alguns dels titulars en primera plana.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Diari de Tarragona, 22 de febrer de 2021

Diari Més, 22 de febrer de 2021