Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 23 de febrer

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia! Ja és dimarts, 23 de febrer de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb l’últim balanç sobre la Covid-19 a la demarcació, i unes defuncions que s’han reduït en un 90% a les resdiències arran de la campanya de vacunació. L’inici de la temporada de la pesca amb cèrcol, el «’golpista’ involuntario» Pau Ricomà, a quaranta anys del 23-F, o la crida a la calma de l’Ajuntament de Torredembarra arran de l’últim atac al centre de menors, altres qüestions destacades.

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca el dia amb el retorn de l’esport federat i les activitats extraescolars arran de l’última flexibilització de les restriccions Covid. La recollida de 10 tones diàries de deixalles abocades sense avís a Tarragona ocupa també un lloc prominent en portada, que es completa amb la crida del govern torrenc, la reserva de 4,5 milions d'euros de l’Ajuntament de Tarragona per al Pla de Reactivació i els robatoris viscuts a la llar d’avis de Bonavista.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Diari de Tarragona, 23 de febrer de 2021

Diari Més, 23 de febrer de 2021