Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 23 de març

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Comencem aquest dimarts, 23 de març, repassant com sempre les portades dels diaris en paper de les nostres comarques.

El ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada d’avui explicant el descens de la natalitat que ha patit la demarcació de Tarragona després del confinament. Repassa també el brot de coronavirus de Montblanc i l'autorització per posar la vacuna d'AstraZeneca dels 55 als 65 anys. D'altra banda, també destaca la inversió de 1.400 MEUR de Repsol per a projectes de transició energètica, o la inversió de l'Ajuntament de Tarragona per sortir de la crisi del 2008. Finalment, destaca les queixes per mal estat el polígon AgroReus i el balanç de l'incendi de la Conca de Barberà.

El ‘Diari Més’, per la seva part, també arrenca el dia amb la inversió de 1.400 MEUR de Repsol en projectes de transició energètica, i destaca també el suport d'institucions i empreses al Cal·lípolis Next Generation. A la banda esquerra de la portada hi trobem el cribratge que Salut farà per detectar més positius al brot de Montblanc, l'atracament a una noia al barri tarragoní de Sant Salvador, el robatori a l'habitatge de la víctima de l'accident mortal de la setmana passada, o l'ajornament de l'inici de la temporada a l'Aeroport de Reus.

Diari de Tarragona

Més Tarragona