Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 24 de maig

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és dilluns, 24 de maig de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

«La Rovira i Virgili enseñará a combatir las pandemias» és el principal titular d’avui del ‘Diari de Tarragona’, que remarca la incorporació d’un nou màster i un grau i la modificació de la docència de Medicina arran de l’esclat de la Covid-19. El festival Tarraco Viva, la progressiva remuntada de l’hostaleria a Cambrils, Salou i Vila-seca, gràcies al retorn dels sopars, o la data de la retirada del monument franquista de Tortosa, altres qüestions en portada.

El ‘Diari Més’, per la seva part, destaca el decalatge de l’Ajuntament de Reus en el cobrament de multes, amb un import total que s'eleva fins als 2,1 milions. Són, precisament, les sancions acumulades entre els anys 2019 i 2020: un 80% corresponen a infraccions de trànsit i el 20% restant són faltes per incivisme. L’èxit del primer cap de setmana del festival Tarraco Viva, les crítiques a Renfe pels serveis a la demarcació des que es va aixecar l'estat d'alarma o l’aparició de peixos morts al Francolí, arran de la incipient sequera, altres temes en primera pàgina.

Diari de Tarragona, 24 de maig de 2021

Diari Més, 24 de maig de 2021