Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 24 de març

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Com sempre comencem el dimecres, 24 de març, repassant les portades dels diaris en paper de les nostres comarques.

El ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada d’avui explicant l'augment d'ocupació pública gràcies al coronavirus, amb 3.000 contractacions l'últim any relacionades amb la pandèmia. També destaca l'exposició de diverses obres del Museo del Prado al CaixaForum de Tarragona; el malestar al Patronat Municipal de Turisme per l'absència d'un gerent; l'impuls del Tomb de Reus de la primera àrea de promoció econòmica urbana, i que els empresaris de Cambrils estan a favor de tirar a terra l'antiga estació de tren.

El ‘Diari Més’, per la seva part, també arrenca el dia amb el desallotjament d'una casa ocupada als Boscos de Tarragona gràcies a la pressió veïnal, i amb la presentació de l'opuscle de la Germandat de Jesús de Natzaré de Tarragona. En més petit, el diari destaca que Tarragona serà un dels 500 punts de vacunació massiva; que l'Ajuntament de Tarragona prepara una campanya de bons de descompte; que l'Ajuntament de Reus ha assumit la gestió del Centre d'Art Cal Massó, i que la capital del Baix Camp celebrarà Sant Jordi canviant-ne la ubicació.

Diari de Tarragona

Més Tarragona