Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 25 de febrer

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és dijous, 25 de febrer de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada destacant l’impacte ocupacional derivat de la crisi de la Covid-19. El rotatiu titula: «23.700 familias, con todos sus miembros en paro», i fa balanç sobre les últimes dades epidemiològiques a la demarcació. El passeig en trenet dels avis de la residència L’Alzina de Cunit, la reconversió dels pisos turístics de Tarragona, ara en règim de lloguer convencional, i la recuperació de 54 cossos de la Batalla de l’Ebre a la fosa de Santa Magdalena, altres qüestions en portada.

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca el dia remarcant la gran davallada dels casaments per l’Església el passat 2020, amb uns matrimonis oficiats als jutjats que també van caure en un cinquanta per cent. L’estrena del pavelló Joana Ballart de Valls com a punt de vacunació, les visites a pacients a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, les petites reobertures que anunciarà avui el Procicat i la signatura del nou conveni per part de l’Hospital Sant Joan de Reus completen la primera plana del diari.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Diari de Tarragona, 25 de febrer de 2021

Diari Més, 25 de febrer de 2021