Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 25 de març

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Com sempre comencem el dijous, 25 de març, repassant les portades dels diaris en paper de les nostres comarques.

El ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada d’avui amb la represa de la vacunació amb AstraZeneca a Tarragona, i l'inici del cribratge massiu a Montblanc pel brot de coronavirus. També destaca que algunes llibreries del Camp de Tarragona han sigut expedientades per vendre on-line; que la URV vol traslladar la facultat de Medicina al campus Bellissens, que Aquopolis confia obrir més dies que el 2020, i el retorn de la música en directe al Camp de Mart amb els concerts d'Els Pets, Sidonie i Crim.

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca el dia amb la nova unitat de drons de la  Guàrdia Urbana de Tarragona i que l'expansió del brot de Covid-19 de Montblanc seria la variant britànica. També destaca que creixen les queixes pels patinets elèctrics mal aparcats a Tarragona i que els veïns de Mas Magrané de Reus demanen càmeres de videovigilància per acabar amb els 'botellons' i les baralles.

Diari de Tarragona

Més Tarragona