Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 26 d'abril

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és dilluns, 26 d’abril de 2021 i, com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb la victòria del Nàstic al Vila-real, que el situa de nou en llocs de play-off d’ascens a Segona Divisió. La situació de l’actual emergència sanitària, com sempre, ocupa un lloc prominent en portada, on es destaca el notable augment dels serveis de rehabilitació derivats de la Covid-19. El vot negatiu del poble de Santa Bàrbara a la planta de compostatge, la reactivació de la defensa forestal al Baix Camp o la Setmana Medieval de Montblanc són altres temes del dia.

El ‘Diari Més’, per la seva part, encapçala l'edició d’avui amb la possibilitat que el Procicat permeti als restaurants servir sopars i «suavitzi» el toc de queda, tal com va avançar el conseller d’Interior Miquel Sàmper. El triomf del Nàstic a la Plana Baixa, l’acceleració de la vacunació entre la població de 70 a 79 o la situació dels hotels de la Costa Daurada, tancats tot i la lliure mobilitat pel país, altres qüestions destacades.

Diari de Tarragona, 26 d'abril de 2021

Diari Més, 26 d'abril de 2021