Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 26 de febrer

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Per fi és divendres, 26 de febrer de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb les últimes dades del coronavirus a la demarcació, i destaca que «La Covid relega la terapia de los enfermos crónicos», acompanyat de la nova obertura dels centres comercials entre setmana. El viatge de Juan Martorell, entre Terol i la Sénia amb 230 vaques, la inversió de l’Ajuntament de Tarragona per capturar 8.000 coloms o l’entrada en servei del bus urbà a gas de Vila-seca, altres qüestions en portada.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca el dia amb l’inici de la temporada de càmpings a la costa tarragonina i remarca que tres dels set càmpings de la ciutat de Tarragona obriran per Setmana Santa. La recollida de quatre 4.000 cols destinades a les famílies vulnerables ocupa també un lloc prominent a la tapa del rotatiu, que es completa amb l’anunci d'Inés Solé com a relleu de Laia Estrada a l’Ajuntament de Tarragona, les queixes per inseguretat i neteja a Reus o les últimes dades Covid, entre d’altres temes.

Per últim, la ‘Nova Conca’ encapçala la seva edició setmanal amb l’inici de la vacunació als diversos pobles de la comarca, amb efectius del CAP Montblanc que ja han passat per Blancafort o Vimbodí i Poblet, entre d’altres. L’arribada de l’aigua del CAT als nou municipis de la Conca, un pas més a prop, la victòria del monestir de Santes Creus a ‘Batalla Monumental’ de TV3, per sobre del de Santes Creus, o la inauguració a Santa Coloma del viver de cerveses, altres titulars destacats.

Diari de Tarragona, 26 de febrerDiari Més, 26 de febrer de 2021

Nova Conca, 26 de febrer de 2021