Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 26 de maig

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és dimecres, 26 de maig de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada destacant la poca presència de consellers de la demarcació de Tarragona al nou Govern de Pere Aragonès. El diari també informa que el Centre Mas Iglesias de Reus s'ha convertit en punt de vacunació intermedi, de l'obertura del Mercat de la Pagesia a la plaça dels Carros de Tarragona per Sant Joan. Finalment, també remarca les deficiències al servei de recollida de brossa a Reus, la celebració d'unes jornades gastronòmiques a Vila-seca, i que el Mas del Burot d'Horta de Sant Joan ha rebut un premi europeu.

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca el dia amb els canvis en la direcció del PP, amb Francesc Ricomà com a nou president a la demarcació de Tarragona; i amb l'obertura del nou punt de vacunació intermedi del Centre Mas Iglesias de Reus. El diari destaca també l'augment d'un 45% als màsters de la URV; les quatre noves places de Reus que tindran càmeres de videovigilància, i la protesta dels treballadors del BBVA per l'ERO.

Diari de Tarragona

Més Tarragona