Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 27 d'abril

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és dimarts, 27 d’abril de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques de Tarragona.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ arrenca el dia fent balanç de l’estat actual de les UCI a la demarcació, que registren un repunt preocupant d’ingressos i assoleixen ja els 40 pacients. El repartiment de dos milions de vacunes a les comunitats autònomes o els riscos de complicacions en el part de les dones embarassades amb Covid completen el bloc principal dedicat a la pandèmia. La represa de la teràpia canina contra l’Alzheimer a Reus, l’’escola anti caigudes’ de l’Hospital Joan XXIII i el Sociosanitari Francolí o la inversió milionària d’Ercros a Tarragona, altres temes destacats en portada.

El ‘Diari Més’, per la seva part, obre l'edició d'avui amb la licitació de les obres del barranc de Barenys per un valor de 9,8 milions d’euros. La teràpia amb gossos al Centre d’Alzheimer de Reus ocupa també un lloc prominent a la primera plana, que es completa les Jornades de l’Arròs de Salou, la promoció de les instal·lacions d’autoconsum a Reus o la futura estrena de ‘Rigoletto’, una òpera produïda al cent per cent a Tarragona.

Diari de Tarragona, 27 d'abril de 2021

Diari Més, 27 d'abril de 2021