Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 27 de novembre

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia! La portada del Diari de Tarragona d'aquest divendres, 27 de novembre, té com a notícies principals els problemes en els exàmens de conduir a causa de la Covid i l'analisi de l'aigua a Tarragona per predir l'evolució del virus. També es destaca la inversió de Reus  en llums de Nadal i un succés amb persones intoxicades a Calafell.

Per la seva banda, el Diari Més, obre l'edició d'aquest divendres amb l'elecció d'Estela Martín com a degana del Col·legi d'Advocats de Tarragona i la instal·lació d'una pèrgola  a la plaça Corsini de Tarragona l'estiu vinent. També en destaca el descens del risc de rebrot al Camp de Tarragona i l'intent de llogar vehicles per una mudança  dels terroristes de Barcelona i Cambrils.

El setmanari Nova Conca  porta en portada la presentació dels actes de Nadal a Montblanc, tot i la Covid. En la pàgina principal també hi ha espai per la notícia de la capital de la Conca de Barberà ja compta amb la Carta del Paisatge, la gravació del programa 'Batalla monumental' de TV3 al monestir de Poblet i la subvenció de la Generalitat pels aiguats.

Diari de Tarragona

Més Tarragona

Nova Conca