Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 28 d'abril

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és dimecres, 28 d’abril de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

El ‘Diari de Tarragona’ enceta la seva edició d’avui amb el terrible crim masclista de la Bisbal del Penedès i remarca el testimoni clau de la víctima, abans de morir: «Va ser ell», va explicar la dona als Mossos d’Esquadra. L’efecte de la pandèmia a la demarcació, que ha fet desaparèixer un 30% dels establiments de proximitat a Tarragona, ocupa també un lloc prominent en portada, que es completa amb la inversió de Nomen a Deltebre, el clam dels veïns de la plaça Comte de Reus, exigint més seguretat, o el projecte comú de Repsol, Agbar i Enerkem, entre d’altres qüestions destacades.

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca el dia amb la proliferació de l’anomenat ‘furt de la taca’ a la ciutat de Tarragona, un delicte que enguany s’ha estès a la ciutat i que afecta principalment persones grans. El brutal assassinat de la Bisbal, la detenció d’un jove de 18 acusat de violar una noia de 16 a Reus, la limitació de la velocitat a 30 km/h a Torredembarra o l’endarreriment de la licitació de l’estació de Bellissens, altres temes de la jornada.

Diari de Tarragona, 28 d'abril de 2021

Diari Més, 28 d'abril de 2021