Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 28 de maig

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Per fi és divendres, 28 de maig de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb la condemna d'entre  8 i 53 anys de presó per als tres membres de la cèl·lula gihadista que van preparar els atemptats de Barcelona i Cambrils de l'agost del 2017. El diari destaca també que la Guàrdia Urbana de Tarragona descarta un dispositiu especial per impedir 'botellons'; l'estrena d'un dron aquàtic de rescat a Salou; l'arribada del tren 'low cost' Ouigo A Tarragona, i que Prat del Comte busca famílies per encarregar-se del bar i l'alberg del poble.

El ‘Diari Més’, per la seva part, també arrenca el dia amb la condemna de fins a 53 anys de presó als terroristes del 17-A, i amb la presentació de la Festa Major de Sant Pere de Reus d'enguany, amb el Seguici concentrat en una gran carpa al Parc de la Festa. El mitjà també destaca que la preinscripció a les escoles de bressol de Tarragona tornen als nivells del 2019; la protesta dels veïns de Bonavista per reclamar millor atenció al CAP, i el repàs de les darreres dades epidemiològiques.

I, com cada divendres, repassem també la portada del setmanari 'Nova Conca', que destaca en portada el tancament de l'hostatgeria de Poblet i l'ERO que patiran 15 treballadors. També remarca la construcció d'un nou Arxiu Comarcal  a Montblanc; l'entrada en funcionament del mòdul de suport al CAP de Montblanc; que Santa Coloma de Queralt celebrarà la I Mostra de Comerç, o la detenció de dos individus a Valls després d'una persecució policial.

Diari de Tarragona

Més Tarragona

Nova Conca