Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 29 d'abril

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és dijous, 29 d’abril de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada remarcant el bon ritme de vacunació que s’està assolint a la demarcació i titula: «Sprint para vacunar al 70% de la población en verano». Segons el rotatiu, a l’actual velocitat de vaccinació, el territori aconseguiria la immunització de ramat el pròxim mes d’agost. Els protocols Covid en la campanya de la cirera ocupa un lloc prominent en portada, que es completa amb la venda il·legal de peix al Serrallo, la futura conversió en zona de vianants del raval de Santa Anna o la posada en marxa dels vols nocturns del SEM a l’Hospital Joan XXIII, entre d’altres qüestions.

El ‘Diari Més’, per la seva part, avui ve carregat de publicitat a la tapa i es fa ressò, amb dos grans titulars, de la remodelació del raval de Sant Anna de Reus i l’autorització dels vols nocturns al Joan XXIII de Tarragona. El rotatiu anuncia també un bloc especial dedicat a la química, titulat ‘Química, un nou horitzó’.

Diari de Tarragona, 29 d'abril de 2021

Diari Més, 29 d'abril de 2021