Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 30 d'abril

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és divendres, 30 d’abril de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el 'Diari de Tarragona' enceta la jornada amb el brutal crim masclista de la Bisbal del Penedès i remarca que l’acusat, de 37 anys, ja havia maltractat la seva mare amb anterioritat. Els tallers de memòria a domicili a Tarragona ocupen un lloc prominent en portada, que es completa amb la pròxima connexió aèria Reus-Balears, l’execució dels ajuts al comerç per Covid a la capital del Tarragonès o la visita, a l'estiu, del reconegut traper argentí Duki, entre d’altres qüestions d'interès.

El ‘Diari Més’, per la seva part, destaca la delicada situació econòmica de diverses entitats veïnals tarragonines, en números vermells, que reclamen a l’Ajuntament l’avançament de part de la subvenció anual. L’obertura d’un vial de seguretat a l’Anella Verda de Tarragona, que vol facilitar el pas de Bombers i serveis d’emergència al llarg de 4,5 quilòmetres, completa avui la primera plana.

El setmanari ‘Nova Conca’, finalment, arrenca el dia fent balanç de la Setmana Medieval de Montblanc 2021, definida com a «emotiva», i remarca alhora la recent crisi política a l’ajuntament montblanquí. El futur nou tanatori a la comarca, la suspensió del Brickània, el ‘no’ a la planta solar de Barberà de la Conca i la preparació de les festes majors d’estiu per part dels pobles del territori, altres temes destacats.

Diari de Tarragona, 30 d'abril de 2021

Diari Més, 30 d'abril de 2021

Nova Conca, 30 d'abril de 2021