Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 4 de desembre

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Per fi ja és divendres, 4 de desembre de 2020 i, com cada dia, repassem les portades dels principals diaris en paper de les nostres comarques. Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb una ‘missió impossible’, la tornada a casa per Nadal, i els casos concrets de diversos tarragonins i tarragonines que resideixen arreu d’Europa. La pròxima reobertura de PortAventura, l’inici dels cribratges massius a Tarragona i Reus, una entrevista al conseller Bernat Solé o la presentació del Calafell Beach Festival, altres qüestions destacades.

El ‘Diari Més’, per la seva part, es fa ressò de l'última decisió del Departament de Salut, que anul·la el canvi de tram i que manté, almenys quinze dies més, el conjunt de restriccions actuals. El tret de sortida al Mercat de Nadal de Reus, al Mercadal, protagonista gràfic a la tapa del rotatiu tarragoní, que completa la portada amb les presumptes irregularitats a Espimsa, la condemna a l’Ajuntament de Vila-seca, la gesta de l’Hospital Sant Joan de Reus i l’aprovació dels pressupostos de l’Estat.

La ‘Nova Conca’, finalment, enceta la jornada d’avui divendres amb l’ajornament del tram 2 de la desescalada, acompanyat de les inversions del PUOSC  —el Pla únic d’obres i serveis de Catalunya— que rebrà la comarca, les més altes del Camp de Tarragona. Els pressupostos del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, l’atur, la denúncia de Josep Andreu o el programa de Nadal a l’Espluga de Francolí, també protagonistes.

Diari de Tarragona, 4 de desembre de 2020

Diari Més, 4 de desembre de 2020

Nova Conca, 4 de desembre de 2020