Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 4 de juny

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és divendres, 4 de juny de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb la tràgica defunció d'un jove de 15 anys ofegat al riu Ebre a Miravet. L'acompanya el tancament del Teatre de Tarragona per risc de despreniment del vestíbul.

També hi ha l'augment de persones ateses a Càritas i l'impuls de l'estació Intermodal pel Senat. Finalment, l'actuació de Martirio a Vila-seca i els projectes de transformació de ciutat a Cambrils. 

El ‘Diari Més’ arrenca el dia amb el rescat de fauna amb pesca elèctrica al riu de Tarragona. També destaca el tancament per risc de despreniment del Teatre de Tarragona.

En destaca el jove mort després de desaparèixer submergit al riu Ebre de Miravet.

El setmanari 'Nova Conca' obre amb la finalització dels abonaments als afectats la Riuada Solidària. També informa de la situació del coronavirus a la comarca de la Conca de Barberà.

Acompanya en portada la primera Mostra de Comerç, Artesania i Entitats a Santa Coloma de Queralt i la previsió de l'estiu 2021 a la comarca.

Diari de Tarragona

Diari Més

Nova Conca