Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 4 de maig

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Encetem aquest dimarts, 4 de maig de 2021, com cada matí, repassant les portades dels diaris en paper de les nostres comarques.

El ‘Diari de Tarragona’ destaca avui el notable creixement de pacients crítics per coronavirus a les UCI dels hospitals tarragonins, repassant també la resta de dades epidemiològiques. El diari també destaca l'obertura de tres noves botigues a la Rambla Nova  de Tarragona, després d'un any de pandèmia; i les concentracions a Montblanc i la Canonja en record de la parella de joves que va morir per monòxid de carboni a l'Espluga el passat cap de setmana. Finalment, el 'Diari' apunta que comença l'Espai de l'Estudiant a Valls amb ponències 'online', que Covestro invertirà 5,6 MEUR a la seva planta de la Canonja, o que el militar tarragoní hauria mort a causa de la vacuna d'AstraZeneca.

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca la jornada amb l'opció de les discoteques de Reus d'oferir el 'tardeo' davant la restricció de no poder obrir encara a les nits. El 'Més' també destaca l'inici de la primera etapa de la 25a edició del Trapezi, que es desplega en 24 escoles de la ciutat; que s'han posat més de 60 multes a Tarragona en 3 anys per conduir parlant amb el mòbil, o el desallotjament d'una festa il·legal  a Tarragona amb 26 persones.

Diari de Tarragona

Més Tarragona