Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 6 d'abril

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és dimarts, 6 d’abril de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les nostres comarques.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada fent balanç de l’estat de la vacunació anti-Covid al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, alhora que reporta les últimes dades epidemiològiques publicades pel Departament Salut. En un mateix bloc, el rotatiu repassa les xifres d’ocupació al sector hostaler tarragoní per Setmana Santa, més que positives, amb ràtios d’entre el 60 i el 80% als diversos establiments turístics de la demarcació. Dilluns de Pasqua i la mona, un nou carril bici a la ciutat de Tarragona o la recuperació d’una varietat de fesol extingida a Vila-seca, altres qüestions en portada.

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca el dia alertant de l’augment de baixes de llarga durada derivades de la Covid-19 arran de les importants seqüeles que pot provocar la malaltia. La mona i el dilluns de Pasqua ocupa també un lloc prominent en portada, que es completa amb les causes de la tragèdia aèria del passat mes de novembre, l’hora d’esbarjo als espais públics de Reus, la destitució de Cuevillas a la Mesa del Parlament i les últimes dades hospitalàries de la Covid-19 a Catalunya.

Diari de Tarragona, 6 d'abril de 2021
Diari Més, 6 d'abril de 2021