Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 7 d'abril

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és dimecres, 7 d’abril de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les nostres comarques.

«Un año de pandemia deja 10.000 parados más» és el titular que enceta l’edició d’avui del ‘Diari de Tarragona’ i que analitza, en un mateix bloc, les últimes xifres d’atur, el balanç diari de la Covid-19 i l’últim anunci de Pedro Sánchez sobre la fi de l’estat d’alarma. La recuperació de la normal activitat a les residències, el tancament dels H&M a Reus i Tarragona o el greu atropellament de Bellvei, són altres qüestions destacades.

El ‘Diari Més’, per la seva part, recull avui l’últim reclam de la Universitat Rovira i Virgili, que considera insuficients les places MIR ofertades als hospitals. Les classes de patinet elèctric per a joves a Reus ocupa també un lloc prominent en portada, que es completa amb la reforma del carrer d’Orosi de Tarragona, l’acusació de prevaricació contra l’exalcalde de Vilallonga, Ignasi Varela, o el balanç final de visitants per Setmana Santa al conjunt monumental de Tàrraco, entre d’altres temes.

Diari de Tarragona, 7 d'abril de 2021

Diari Més, 7 d'abril de 2021