Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 9 d'abril

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Per fi és divendres, 9 d’abril de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les nostres comarques.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada fent balanç de la situació Covid a la demarcació i apunta que «Tarragona necesita doblar el ritmo de vacunación» per assolir la immunitat a l’estiu. Les dades epidemiològiques de les últimes 24 hores i les cancel·lacions derivades del nou confinament comarcal completen aquest bloc principal. En portada, el rotatiu també es fa ressò de la connexió aèria Reus-Canàries, que començarà a funcionar al juliol, l’allau de visitants al Pont del Diable de Tarragona o la detenció de l’àvia i la mare d’un bebè mort el mes de març de 2020, entre d’altres qüestions destacades.

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca el dia amb el cribratge poblacional al barri tarragoní de Bonavista, que continuarà avui divendres i s’allargarà fins demà dissabte. La nova ruta entre l’Aeroport de Reus i les illes Canàries ocupa també un lloc prominent en portada, que es completa amb les dues dones detingudes per la mort d’un nadó, el nou cicle de tècniques teatrals a l’INS Martí i Franquès de Tarragona, la cancel·lació de reserves turístiques pel confinament, la probable pròrroga dels ERTO i la candidatura de Lluís Miquel Pérez al Centre de Lectura de Reus.

Finalment, el setmanari ‘Nova Conca’ encapçala la seva edició de divendres repassant les bones xifres d'ocupació per Setmana Santa a la comarca, amb plens que han arribat fins al per cent en alguns establiments de la zona. Les dades Covid a la Conca de Barberà, amb un risc de rebrot que segueix altíssim, comparteixen protagonisme en primera plana. La baixada de l’atur, la Setmana Medieval de Montblanc, la millora de la carretera entre Vimbodí i el monestir de Poblet i l’estrena del film ‘Història d’un relat confinat’, a Sarral, completen la tapa del rotatiu.

Diari de Tarragona, 9 d'abril de 2021

Diari Més, 9 d'abril de 2021

Nova Conca, 9 d'abril de 2021