Un usuari confirmant la seva cita en un dels lectors al CAP Torredembarra

Santa Tecla implanta la confirmació automàtica de visites en dos dels CAP que gestiona

Els centres de Torredembarra i Vendrell I incorporen lectors de targetes sanitàries

Els CAP de Torredembarra i Vendrell I, gestionats per la Xarxa Santa Tecla, han implantat el sistema de confirmació automàtic de visites. Segons ha explicat la Xarxa en un comunicat, l'objectiu de l'acció és «facilitar l'accés dels usuaris que tenen concertada una visita a aquests centres sanitaris i alleugerir el flux de persones que s'adrecen als taulells d'informació».

Els aparells estan situats a l'entrada i tenen «un funcionament molt intuïtiu». Per fer-los funcionar cal apropar el codi de barres de la targeta sanitària o el volant de citació al lector. Tot seguit s'imprimeix un tiquet amb un codi assignat, amb el número i la ubicació de la consulta. Un cop a la sala d'espera, caldrà esperar que aquest codi aparegui a la pantalla.

Així mateix, en aquests aparells també és possible imprimir el justificant de la visita en el mateix moment de generar el tiquet. Per garantir un bon funcionament dels aparells, els primers dies una persona ajuda els usuaris a familiaritzar-se amb aquest nou sistema de confirmació de visites.