Imatge del punt de l'A-7 on ha tingut lloc l'accident

Una persona ferida en un nou accident a l'A-7 a Tarragona

En els últims dies hi ha hagut diversos incidents en un tram de 6 quilòmetres

L'autovia A-7 torna a ser escenari d'un accident. El punt crític ha estat, de nou, a Tarragona i en un punt quilomètric molt a prop d'una topada múltiple aquest dimecres. L'incident ha succeït al pk 1.164, segons Trànsit.

A dos quarts de set del matí, el telèfon del 112 ha sonat per rebre l'avís d'un accident. Dos vehicles, entre ells un camió, han topat al seu pas per Tarragona. 

En conseqüència de l'incident, un dels ocupants dels vehicles ha resultat ferit de caràcter lleu. A més, segons el Servei Català de Trànsit, hi ha hagut més de dos quilòmetres de retencions en direcció sud de l'autovia. 

Després d'unes dues hores amb problemes de circulació, s'ha normalitzat la situació en aquesta zona de l'A-7. Tot i això, hi ha intensitat a la carretera per la quantitat d'enllaços que hi ha.


Zona problemàtica a Tarragona

Aquest dimecres, tres vehicles es van veure involucrats en una topada al quilòmetre 1.161 de l'A-7 a Tarragona. A només tres quilòmetres de l'accident d'aquest dijous.

En aquest cas, dues persones resultaven ferides i eren evacuades fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. També es va tallar un carril, fet que va provocar retencions d'almenys un quilòmetre.

A més d'aquests accidents, en les últimes dates també hi ha hagut un altre accident múltiple per la zona. En concret, al punt quilomètric 1.167. Tots els implicats en quedaven il·lesos, però hi havia afectació viària en sentit sud. 

El més similar al d'aquest dijous és un del 21 de maig. Diversos vehicles implicats topaven al punt quilomètric 1.164 de l'autovia A-7, exactament en el mateix quilòmetre.