Accident a l'autopista AP-7 a Roda de Berà

Accident múltiple a l'AP-7: cinc vehicles implicats, ferits i cues quilomètriques

Hi ha dos carrils tallats en sentit nord per aquest accident a Roda de Berà

Nou incident a l'autopista AP-7 tarragonina. El Servei Català de Trànsit informa que hi ha hagut una topada múltiple al seu pas de la carretera per Roda de Berà. Un accident on s'han vist fins a cinc vehicles implicats i està comportant complicacions a la via, ja que hi ha dos carrils tallats.

El servei d'emergències ha rebut un avís d'aquest accident quan passaven vuit minuts de les sis en punt de la tarda. S'alertava que hi havia una topada en direcció Barcelona on hi havia cinc vehicles implicats, entre ells una furgoneta i un camió.

Com es pot veure en les imatges, la furgoneta ha acabat encastada a la mitjana de l'autopista, en sentit nord. Tot i això, segons les primeres informacions de Trànsit, en l'incident només ha resultat ferida una persona, en estat lleu, mentre altres cinc han quedat il·leses.

Fins al lloc de l'accident s'han desplaçat diverses dotacions terrestres del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i patrulles dels Mossos d'Esquadra per regular el trànsit en aquest punt de l'AP-7.

Les principals conseqüències de l'accident han estat pel que fa a la circulació. Per aquest incident viari s'han hagut de tallar dos carrils en sentit nord i només n'ha quedat un d'obert.

En aquest sentit, només hi ha un carril de l'autopista obert i s'acumulen fins a quatre quilòmetres de congestió i retencions en aquest punt de l'AP-7, al seu pas pel Baix Gaià.