Accident de trànsit

Cues quilomètriques per un xoc entre cinc cotxes a l'AP-7 a Tarragona

És el segon succés que obliga a tallar la via en poques hores

Matí de dilluns, 14 de novembre, complicat a les carreteres tarragonines. Els serveis d'emergències han rebut un avís per un xoc múltiple a les 7.27 hores d'aquest matí. Els fets han passat a l'AP-7, a l'altura de Roda de Berà, i han obligat a tallar dos carrils de la via, fet que ha provocat cues quilomètriques.

Concretament el xoc hauria tingut lloc al quilòmetre 25,5 de l'AP-7, una de les vies que concentra més moviment i especialment en aquesta hora. En total hi hauria fins a cinc vehicles implicats en el xoc, i es desconeix encara si hi ha persones ferides i el seu estat.

A conseqüència, s'han hagut de tallar dos dels carrils de l'AP-7 a l'altura de Roda de Berà, pel que s'han format cues que pels volts de les vuit del matí eren ja de més de tres quilòmetres en sentit sud.

Segon accident en poques hores

Aquest és el segon succés que passa a l'AP-7 a l'altura de Roda de Berà en poques hores. Aquest diumenge el trànsit també ha hagut de ser tallat per l'incendi d'un cotxe a l'autopista, també en sentit sud. 

El foc ha obligat a tallar completament la via durant uns minuts cap al País Valencià però cap a les 18.32 hores ja s'ha pogut obrir un carril. L'incendi, que s'ha propagat per la vegetació del voltant, ja està apagat. Els Bombers de la Generalitat, que han rebut l'avís del foc a les 17.46 hores, hi han destinat dues dotacions.