Un vehicle de la policia i una ambulància en un accident de trànsit

Espectacular accident a l'AP-7: fins a 10 cotxes implicats

De resultes de l'accident, hi ha una persona ferida de caràcter lleu

La xarxa viària catalana ha viscut un gran incident a primera hora d'aquesta tarda. L'autopista AP-7, al seu pas pel municipi del Vendrell, ha estat escenari d'un gran accident múltiple. 

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que deu vehicles s'han vist involucrats en una topada. L'incident ha succeït a les 15.52 hores, al punt quilomètric 218 de l'autopista al seu pas pel Baix Penedès. 

En conseqüència d'aquest sinistre, el servei d'emergències ha fet un gran desplegament per treballar-hi. En concret, els Bombers de la Generalitat s'hi han desplaçat amb nou dotacions; el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) amb cinc ambulàncies; mentre els Mossos d'Esquadra hi han anat amb tres patrulles. 

Tot i ser un accident amb una gran quantitat de vehicles implicats, no ha estat de gravetat. Segons les informacions de Trànsit, només ha resultat ferit una persona de caràcter lleu, ja que tenia marejos a causa de l'accident. 

Afectació a la xarxa viària de la zona

Encara que no hi ha hagut gran afectació dels ocupants del vehicle, si que n'hi ha a la circulació. L'autopista AP-7 ha estat tallada  en sentit sud per aquest accident múltiple. L'afectació és entre els punts quilomètrics 220,50 i 216,00.

En conseqüència d'aquest incident, s'estan fent desviaments per la sortida 31 de l'autopista. De resultes d'aquesta actuació, també hi ha afectacions en altres carreteres. En concret, a la C-32 i l'N-340. En totes dues zones hi ha circulació amb una gran congestió.