Imatge dels Mossos d'Esquadra en un accident

Problemes a la circulació de la C-12 per un accident d'un camió

En un primer moment s'ha tallat la carretera i ara es dona pas alternatiu

El servei d'emergències ha rebut un avís per un accident a la carretera C-12 al seu pas per la localitat de Flix. Una alerta que ha arribat a un quart menys cinc d'onze del matí d'aquest dimecres.

Segons les primeres informacions de Trànsit, en aquest accident s'ha vist involucrat només un vehicle en sentit Móra d'Ebre. Es tracta d'un camió i, de moment, es desconeix l'estat dels ocupants d'aquest vehicle.

De resultes de l'accident, hi ha hagut diverses complicacions en aquest punt de la xarxa viària interurbana de les Terres de l'Ebre.

Problemes a la circulació per l'accident

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que, de resultes d'aquest accident a Flix, en un primer moment la carretera C-12 ha resultat tallada en tots dos sentits de la marxa. En aquest sentit, s'han fet desviaments senyalitzats i s'ha demanat precaució a les persones que circulaven per aquesta via.

Tot i això, poc després, s'ha començat a donar pas alternatiu a l'alçada del punt quilomètric 85, on hi ha hagut l'accident. Des de Trànsit s'ha informat que hi ha aturades en tots dos sentits i una afectació viària d'uns dos quilòmetres en aquesta carretera de la Ribera d'Ebre.