Imatge dels Bombers intervenint en l'incendi d'un camió a l'AP-7

Dos ferits en l'accident d'un camió a l'AP-7 al seu pas per Ulldecona

El vehicle s'ha incendiat i els Bombers l'han extingit amb cinc dotacions desplaçades al lloc dels fets

ACTUALITZACIÓ 9.43 hores

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), l'AP-7 en sentit nord al seu pas per Ulldecona continua tallada a causa de l'accident d'un camió durant la passada matinada. Els cossos d'emergència i seguretat estan actuant per treure el vehicle accidentat de la via, alhora que també treballen per obrir un carril de circulació en sentit nord a la calçada en sentit sud.

NOTÍCIA ORIGINAL 7.36 hores

Ensurt de matinada a l'AP-7 al seu pas per Ulldecona (Montsià), després que un camió accidentat hagi cremat totalment. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el sinistre ha provocat dues persones ferides que han estat evacuades per efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els fets han tingut lloc poc després de les tres de la matinada i els Bombers han extingit les flames amb cinc dotacions que han desplegat. També han intervingut en l'accident efectius dels Mossos d'Esquadra.

Ara com ara, l'AP-7 roman tancada en un tram de sis quilòmetres en sentit nord, ja que s'està retirant el vehicle accidentat i es fan desviaments per Vinaròs.