Camió accidentat a la C-12.

Bolca un camió carregat de fruita a la C-12 a Gandesa

Els fets han passat durant la matinada d'aquest dimarts

Ensurt a la C-12 aquesta matinada de dimarts, 10 de novembre. Els serveis d'emergències van rebre un avís per un accident a la carretera ebrenca a les 04.26 hores i ràpidament es va activar tots els mitjans necessaris per socórrer els implicats. Un cop van arribar al lloc dels fets, van comprovar que un camió que estava carregat de fruita havia bolcat completament a la C-12, a l'altura del municipi de la Ribera d'Ebre, Rasquera.

A més a més, la situació presentava cert perill perquè el camió bolcat havia patit una fuita de combustible. Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat van encarregar-se de la situació i van neutralitzar la fuita i, posteriorment, van netejar la calçada per evitar que es produïssin futurs accidents. El Sistema d'Emergències Mèdiques i els Mossos d'Esquadra també van contribuir en les tasques d'ajut en l'accident.

El camió només estava ocupat pel conductor, el qual ha resultat ferit menys greu segons el Sistema d'Emergències Mèdiques, que ha desplaçat al lloc dels fets una ambulància. Les ferides que li ha produït l'accident han requerit que finalment fos traslladat a l'Hospital de Móra d'Ebre.