Accident A-27-

Cues quilomètriques a l'A-27 per un accident entre dos camions

Es registren cues de diversos quilòmetres per aquest sinistre a l'altura de Valls

Matí complicat a les carreteres de Tarragona. El Servei Català de Trànsit ha informat d'un accident en una de les principals vies que està generant cues. Concretament els fets han passat a l'A-27 i es registren cues de fins a tres quilòmetres pels volts de les dotze del migdia d'aquest dilluns 16 de gener.

Els serveis d'emergències han rebut un avís per un accident a les 11.15 hores. Els fets han passat al quilòmetre 23 de l'A-27, a l'altura de Valls, una carretera que en aquesta hora compta amb molta afluència.

Els fets han passat a l'A-27 en direcció Montblanc.

A més a més, l'accident implicava dos camions, fet que encara ha complicat més les tasques dels serveis d'emergències a la carretera. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques, dels Bombers de la Generalitat i dels Mossos d'Esquadra per ajudar a regular el trànsit.

Segons primeres informacions, l'accident s'ha produït per un encalç entre els dos camions. Els dos conductors han sortit il·lesos del sinistre, però els vehicles han quedat retinguts al mig de la via, fet que ha comportat que es formin cues quilomètriques. Un dels conductors, però, ha estat evacuat en estat lleu a l'hospital de Valls.

El xoc també ha provocat la pèrdua de la càrrega d'un dels camions implicats, és per això que les quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat que han anat al lloc dels fets han treballat per retirar els objectes de la via.