Detall de l'escut de la Guàrdia Urbana de Reus en l'uniforme d'un agent

Un conductor molt begut perd el control i xoca contra un cotxe aparcat a Reus

Els fets han succeït al carrer dels Jurats

La ciutat de Reus s'ha vist immersa en un altre cas d'alcoholisme als carrers de la ciutat. La Guàrdia Urbana de Reus ha fet una actuació en les últimes hores per un positiu d'alcoholèmia, després del que es va detectar en els darrers dies en un control a la plaça del Canal.

Els agents de la policia reusenca van ser alertats per un accident sense persones ferides al carrer dels Jurats de la capital del Baix Camp. Segons informen, en l'incident s'han vist involucrats dos vehicles. Un d'ells, però, estava aparcat quan un vehicle que circulava pel carrer ha topat contra aquest.

En arribar la Guàrdia Urbana de Reus li han fet un control d'alcoholèmia al conductor del cotxe. El resultat d'aquesta era d'una taxa positiva d'1,05 mg/l en la prova de mostreig. Tot seguit, se li ha volgut fer la prova de precisió, però s'ha negat a fer-se-la.

Per tot plegat, els agents reusencs han aixecat un atestat per accident, la negativa a fer la prova de precisió i els símptomes evidents de conduir begut per la ciutat de Reus.