Accident calafell

Un cotxe i una furgoneta xoquen a la carrerada d'en Ralet, frontera entre el Vendrell i Calafell

Es tracta d'un punt conflictiu, ja que no es respecta la senyalització vertical | El conductor del vehicle petit, evacuat a l'Hospital Joan XXIII

Espectacular accident a la  carrerada d'en Ralet, la frontera que separa els municipis de Calafell  i El Vendrell. Un 'microcotxe' ha col·lidit amb una furgoneta  a l'alçada de la cruïlla amb el carrer del ferrocarril, passat el pont de la via. Els dos vehicles haurien col·lidit i el conductor del 'microcotxe' hauria resultat  ferit lleu, i fonts de la Policia Local del Vendrell han informat que ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Agents del cos policial han informat també que es tractaria d'un  punt conflictiu, ja que molts conductors que baixen de la carrerada d'en Ralet no respecten el senyal vertical d'STOP, passat el pont de la via del tren, provocant la col·lisió amb els vehicles que circulen perpendicularment, pel carrer del ferrocarril.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!