Imatge de l'accident múltiple d'un conductor begut de reus

Detingut un veí de Reus per conduir begut i provocar un accident amb quatre vehicles implicats

Una altra dona va ser detinguda l'endemà a la Selva del Camp que també conduïa beguda i es va negar a fer el test d'alcoholèmia

Cap de setmana de temeritat al volant a Tarragona. En només dos dies, els Mossos d’Esquadra  de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Camp de Tarragona vandetenir  un home de 38 anys, veí de Reus, per conduir sota els  efectes de l'alcohol, i una dona de 42 anys veïna de la  Selva del Camp

En el primer dels fets, els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte a la nit un conductor begut  que va desencadenar un  accident greu amb quatre vehicles implicats a la  T-11, a l'altura de  la Canonja. L'home quadruplicava la taxa d'alcoholèmia permesa –amb 1,09 mg/l.

Segons la investigació, el conductor va encalçar  per darrera un vehicle que  circulava correctament  davant seu i, a conseqüència d'això, l'altre vehicle va sortir  projectat contra la  tanca de seguretat i va bolcar, quedant encarat en sentit contrari.

Aquest turisme va enlluernar la resta de conductors que circulaven per la via i això va ocasionar un altre accident per encalç entre dos vehicles, quan un d'ells va frenar bruscament i el que circulava darrera no va poder evitar la topada.

L'home, un veí de Reus de 38 anys, va quedar detingut  pels suposats delictes de conducció temerària i conduir sota els efectes de l'alcohol. L'endemà va quedar en llibertat amb el compromís de presentar-se davant de l'autoritat judicial  quan sigui requerit.

Provoca un accident i intenta fugir

Diumenge els Mossos van detenir una altra dona a la Selva del Camp  després que el vigilant municipal informés que hi havia una conductora èbria que circulava pel poble, havia topat  contra un estacionament de bicicletes i intentava fugir.Tot i els nombrosos intents per identificar la dona i que se sotmetés a les proves d'alcoholèmia, la conductora no va col·laborar en cap moment i es va  negar a realitzar les proves. Els mossos van detenir-la per conduir sota els efectes de l'alcohol  i per la negativa a sotmetre's a les proves d’alcoholèmia.La dona, de 42 anys  i veïna de la Selva del Camp, va quedar en llibertat després de declarar a comissaria amb el compromís que comparegui davant l'autoritat judicial quan sigui citada.